3 yumurta 1,5 su stəkanı toz şəkər 1 su stəkanı süd Yarım su stəkanı duru yağ Yarım su stəkanından 1 barmaq əskik əridilmiş kərəyağı 2 su stəkanı tam buğda unu + 1 su stəkanı ağ un 1 su stəkanı çəkilmiş qoz 1 portağal qabığı 1,5 şirin qaşığı toz zəncəfil 1 çay qaşığı darçın 1,5 paket qabartma tozu
Hazırlanışı:
Yumurtaları və toz şəkəri çırpma teliylə çırpın. Daha sonra yarım stəkan duru yağı əritdiyiniz kərəyağıyla qarışığa əlavə edin. Qarışdırmağa davam edərək südünü də əlavə edin. Ələnilmiş unu və digər vəsaitləri də əlavə edərək topaq qalmayacaq şəkildə çırpın. Keksi yağlanılmış soba qabına tökərək əvvəldən isidilmiş 170 dərəcəli sobada bişirin.