Суббота, 18.05.2024, 15:09
Приветствую Вас Гость | RSS
XOŞ GƏLDİNİZ
Главная
Регистрация
Вход
BAS SEYFE

Мини-чат

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Block title

Форма входа

Vəsaitlər:
1 su stəkanı duruyağ
1 ədəd yumurta
1 su stəkanı qatıq
1 çay stəkanı pudraşəkəri
1 paket qabartma tozu
Aldığı qədər un
2 şorba qaşığı kakao
1 çay stəkanı incə doğranmış fındıq

Şərbət üçün:
500 qram şəkər tozu
2 su stəkanı su
Yarım limonun suyu
1 çay qaşığı vanil

Hazılanışı:
Əvvəlcə şərbət üçün şəkər tozu və suyu qaynadın. Limon suyunu əlavə edin və bir az daha qaynadıqdan sonra qazanı ocaqdan götürün. Vanili əlavə etdikdən sonra qarışdırın və şərbəti soyumağa buraxın. Digər tərəfdən dərin bir kasada duruyağ, yumurta, qatıq, pudraşəkəri, qabartma tozu və un əlavə edib yoğurun. Hazırladığınız xəmirdən portağal böyüklüyündə bir parça qoparın. Bu parçaya kakao əlavə edin və fındığı da qatıb, yoğurun. Sadə xəmiri oxloğla ilə açın. Kakaolu xəmiri rulo edib, sadə xəmirin kənarına qoyun və birlikdə sarın. Bir barmaq qalınlığında kəsin və yağlanılmış soba listinə düzün. Əvvəldən isidilmiş 200 dərəcə sobada üzərləri qızarana qədər bişirin. Sobadan götürdükdən sonra üzərinə soyuq şərbəti gəzdirin. Nimçənin üzərini örtün və 4 saat dinləndirin. Fındığa bulayıp, xidmət edin.
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Поиск
    Googlede Axtar

    ...
    Flag Counter


    Copyright MyCorp © 2024