Суббота, 18.05.2024, 14:22
Приветствую Вас Гость | RSS
XOŞ GƏLDİNİZ
Главная
Регистрация
Вход
BAS SEYFE

Мини-чат

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Block title

Форма входа



Tərkibi:

4 yumurta
4 qəhvə fincanı un
4 qəhvə fincanı şəkər tozu
3 yemək qaşığı kakao
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil


Şokoladlı krem üçün:

2.5 su stəkanı süd
1 yumurta
1 paket vanil
2 yemək qaşığı un
1.5 çay stəkanı toz şəkər
2 yemək qaşığı acı kakao
1/3 su stəkanı nişasta
1 yemək qaşığı kərə yağı
100 qr bitter şokolad

Kənarları üçün:

200 qr bitter şokolad

Hazırlanması:


Toz şəkəri və yumurtaları dərin bir qaba alıb, mikser ilə təxminən 7-8 dəqiqə çırpın.
Şəkərlər əriyincə, üzərinə ələdiyiniz kakaonu, unu, qabartma tozunu və vanil əlavə edin. Yağladığınız 20 sm-lik keks qabına vəsaiti əlavə edin.
Əvvəldən isidilmiş 160 dərəcə sobada 45-50 dəqiqə bişirin.
Krem üçün şokolad, vanil və kərə yağı xaric bütün vəsaitləri əlavə edib, yaxşıca qarışdırın.
Kakao, un və nişastanı əritdikdən sonra qazanı ocağa qoyun.
Pudinq qatılaşana qədər qarışdırın.
Qatılaşandan sonra ocaqdan götürün.
Üzərinə kərəyağı, vanil və şokoladı əlavə edib, qarışdırın.
Keksi iti bir bıçaq köməyiylə eninə ikiyə bölün.
Birinci mərtəbəyə pudingin yarısını töküb, yayın.
Çiyələyin yarısını üzərinə paylaşdırın.
İkinci qat keksi üzərinə qoyun.
Qalan kremi üzərinə və kənarlarına yayın.
200 qr bitter şokoladı əridin.
Tortun yüksəkliyinə və eninə görə kəsdiyiniz yağlı kağızın üzərinə töküb, yayın.
Qalan çiyələklərlə isə tortun üzərini bəzəyin.
Şokolad qıvrılacaq qədər sərtləşdikdən sonra hazırladığınız tortun kənarlarını örtün.
Soyuducuda gözlədin.
Qatılaşdıqdan sonra yavaş bir şəkildə kağızı şokoladın üzərindən alın.


Nuş olsun!
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Поиск
    Googlede Axtar

    ...
    Flag Counter


    Copyright MyCorp © 2024